En iyi 5 çin alışveriş sitesi

Alışveriş artık internet üzerinden çok daha hızlı ve kolay yapılıyor. Üstelik fiyatları istediğimiz gibi araştırırken binlerce ürün arasından seçim yapabiliyoruz. Özellikle yurt dışı online alışveriş yaparken ilk aklımıza çinli alışveriş siteleri geliyor. Gerek fiyatlar gerekse çeşitlilik açısından ülkemize göre daha uygun içerikler bulunduran çinli siteler neredeyse her ürünü de ücretsiz kargo seçeneği ile gönderiyorlar. Bizde sizin için Çin üzerinden online alışveriş yapabileceğiniz en iyi 5 çin alışveriş sitesini derledik.

1-) Banggood.com

Bangood.com sitesi ülkemizde hepsiburada.com tarzında yapıya sahip bir sitedir. Kendi ürünlerini satan site uzak doğunun en büyük online alışveriş sitelerinden biridir. Neredeyse dünyanın her yerine kargo seçeneği mevcuttur.Genellikle elektronik ve hobi ürünlerinde en uygun fiyatlar bu sitede bulunur.Akıllı telefon,akıllı saat,tablet,bilgisayar,kamera, bilgisayar donanım bileşenleri, güç kaynakları vs. gibi ürünler ve aksesuarları açısından oldukça zengindir.Tamamen güvenilir bir sitedir.

Banggood.com hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

2-)Aliexpress.com

Uzak doğu ve Çin’in en büyük online alışveriş sitesidir. Çalışma itibarı ile çinli üreticilerin kendi ürünlerini bu site üzerinden satması ile faaliyet gösterir. Bu açıdan ülkemizde gittigidiyor.com ya da N11.com tarzı bir yapıya benzer. Dünyanın her yerine kargo göndermek imkanının yanında neredeyse her üründe ücretsiz kargolama seçeneği vardır.Yüzbinlerce ürün çeşitliliğine sahip olan sitede aklınıza gelemeyecek derecede farklılıkta ürün bulunur. Bu siteden alışveriş yaparken satıcı puanı yüksek satıcılardan alışveriş yapılmasını öneriyoruz. Ayrıca replika ürün çok olduğu için alacağınız ürünün orjinal olup olmadığını iyice araştırınız.

Aliexpress.com hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

3-)Gearbest.com

Tıpkı banggood.com gibi çin kökenli alışveriş sitesidir. Özellikle elektronik ürün anlamında önemli bir çeşitliliğe sahip olan site her yere ücretsiz şekilde kargolama seçeneğine sahiptir. Fiyatlar açısından neredeyse banggood.com ile aynıdır.Tıpkı banggood.com gibi güvenilir bir sitedir.

Gearbest.com hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

4-)Dx.com

Ülkemizde de sık kullanılan sitelerden biridir.Yine çin merkezli olan dx.com tıpkı hepsiburada.com gibi bir sitedir. Binlerce üründen oluşan çok büyük bir çeşitliliğe sahipdir. Ürün çeşitliliği açısında focalprice.com dan biraz daha iyidir.Güvenilir bir alışveriş sitedir.

Dx.com hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

5-)Focalprice.com

Hong Kong merkezli olan site dünyanın her yerine kargo seçeneği sunar. Üstelik neredeyse tüm ürünlerde ücretsiz kargolama seçeneği vardır. Fiyatlar açısından bakarsak dx.com’a göre daha uygundur ancak ürün çeşitliliği biraz daha azdır. Diğer siteler gibi focalprice.com’da güvenilir bir alışveriş sitesidir.

Focalprice.com hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Comments
  1. Posted by başar

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE