Focalprice.com nedir? Kargo takibi nasıl yapılır?

Focalprice.com merkezi Hong Kong’da bulunan ve Çin üzerinden tüm dünyaya satış yapan bir online alışveriş sitesidir. Çalışma şekli itibarı ile dealextreme yani dx.com gibi kendi depolarında bulunan ürünleri satarlar. Ayrıca everbuying.net ile aynı tarzda ürün çeşitliliğine sahiptir.

Ürün çeşitliliği açısından baktığımızda Focalprice.com da bulunan çeşitlilik dx.com kadar bol değildir.  Ancak bazı durumlarda dx.com adresinde bulamadığınız ürünleri bu site içerisinde bulabilmeniz mümkündür. Bu açıdan baktığımızda neredeyse everbuying.net ile aynıdır.

Kargo gönderim süresi bakımından değerlendirecek olursak dx.com ve everbuying.net sitesine göre çok daha hızlı şekilde siparişinizi size ulaştırır. Ödeme yöntemleri açısından ele alırsak paypal, mastercard, visa, american express, webmoney gibi birçok farklı ödeme yöntemi ile siparişinizi verebilirsiniz. Kargo tamamen ücretsiz olmakla beraber siparişinizi daha hızlı teslim almak isterseniz daha kısa sürede teslime den ücretli kargo seçenekleri de bünyesinde barındırmaktadır.

Fiyatlar açısından değerlendirirsek ülkemizde 20 tl ye satılan cep telefonu kılıfları burada 2$ karşılığında ücretsiz kargo ile gönderilmektedir. Bu açıdan bakıldığında kesinlikle fiyat açısından bize birçok avantaj sunar. Burada da free shipping seçeneğini seçmeniz durumunda kargonuz ya china post ya da hong kong post ile size gönderilir. Her iki durumda da kargonuz Türkiye sınırlarına girene kadar ilgili kargo firmasının web adresinden takip edilir. Türkiye sınırlarına girdikten sonra ise siparişinizin kargo durumunu PTT üzerinden gönderi sorgulama bölümünden kontrol edebilirsiniz.

Focalprice.com üzerinden almış olduğunuz ürünlerin kargo durumlarını aşağıda vermiş olduğumuz linklere tıklayarak daha detaylı şekilde nasıl öğrenebileceğinizi ve takip edebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE