Post Nord (Sweden Post) kargo takibi nasıl yapılır?

Author: | Posted in Ana Sayfa, Kargo Takibi No comments

Çin’den ya da başka bir uzakdoğu ülkesinden yapmış olduğunuz online alışverişlerde kargolarınız bazen ücretsiz gönderim seçeneği seçildiğinde Sweden Post ya da Post Norway gibi firmalar üzerinden gönderilmektedir. Bunun en büyük nedeni China Post gibi firmaların artık powerbank gibi ürünleri taşımaya yanaşmamasından kaynaklanmaktadır. Örneğin banggood.com ya da gearbest.com gibi alışveriş sitelerinden batarya içeren bir ürün aldığınızda ve free shipping yani ücretsiz gönderim ile gönderildiğinde bu kargo firmaları kullanılır. Bu kargo firmalarının kullanılması kargo süresini artıracaktır ancak tehlikeli madde sınıfına giren batarya ve ya pil  içeren cihazlar ancak bu şekilde dağıtılmaktadır. Bu firmaların kullanılmasının bir başka sebebi de çok uygun fiyatlı olmalarıdır. Bu yüzden çoğu firma free shipping gönderilerde bu firmalar ile çalışmaktadır.

Bu gibi firmalar kullanıldığında kargo takibini hem kendi web siteleri üzerinden hem de 17track.com gibi global kargo takip ağları üzerinden kontrol edebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linklerden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

17track.net nedir, nasıl kullanılır hakkında bilgi için tıklayınız.

Yurt dışı (özellikler çin) kargo takibi nasıl yapılır için tıklayınız.

Sweden Post (Post Nord)

İsveç devlet posta servisidir. Özellikle batarya ya da powerbank gibi cihazlar içeren siparişler son zamanlarda bu kargo firması ile gönderilmektedir. Siparişler önce İsveç’e gitmekte ve oradan da hedef ülkeye gönderilmektedir. Sweden Post firmasının kargolarının Türkiye içerisinden itibaren kargo takibi PTT üzerinden yapılır.

Sweden Post kargo takibi için tıklayınız.

Post Denmark

Danimarka resmi posta servisidir. Burada da siparişler öncelikle Danimarka’ya ardından da hedef ülkeye gödnerilmektedir.Post Denmark firması ile gönderilen kargolarınız Türkiye içerisinden itibaren kargo takibi PTT üzerinden yapılır.

Post Denmark kargo takibi için tıklayınız.

Posten Norway 

Norveç resmi posta servisidir. Posten Norway firması da Sweden Post’ta olduğu gibi batarya içeren cihazların dağıtımında kullanılmaktadır. Gönderileriniz önce Norweç’e ardından da hedef ülkeye gönderilmektedir. Kargo takibi Türkiye sınırlarından itibaren PTT üzerinden yapılmaktadır.

Posten Norway kargo takibi için tıklayınız.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE