Tinydeal.com’dan nasıl alışveriş yapılır?

Tinydeal.com sitesi uygun fiyatlı online alışveriş sitelerinden biridir. Hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki yazımızı okuyabilirsiniz.

Tinydeal – Çin’in en ucuz online mağazası yazımızı okumak için tıklayınız.

Biz bu yazımızda tinydeal.com üzerinden nasıl alışveriş yapılır ile ilgileneceğiz. İlk olarak tinydeal.com sitesine giriyoruz. Site açıldıktan sonra aşağıdaki fotoğrafta kırmızı ok ile belirtilmiş olan ”REGISTER” yazısına tıklıyoruz.

Tinydeal 1

Açılan sayfada aşağıdaki fotoğrafta da belirtilen yerlere kullanmak istediğiniz elektronik posta adresiniz, adınız, soyadınız ve seçmiş olduğunuz şifreyi giriyorsunuz. Bu bilgileri girdikten sonra tinydeal kampanyalarından haberdar olmak istiyorsanız ”Subscribe Newsletter” kısmını işaretleyiyoruz. Tüm bilgileri doldurduktan sonra ”Create A New Account” yazan yere tıklayarak üyelik kaydımızı oluşturuyoruz.

Tinydeal 2

Yukarıdaki ”create a new account yazısına tıkladıktan sonra açılan sayfada ”WELCOME TO TINYDEAL” yazısını yaklaşık on saniye gördükten sonra aşağıdaki gibi bir sayfa açılacaktır ve bilgileri dolduracağız.

Tinydeal 3

Yukarıdaki bilgileri doldurduktan sonra aşağıdaki sayfadan ”manage adress book” yazan yere tıklayarak aşağıdaki gibi ” edit” yazan yere tıklıyoruz.

tinydeal 4

Açılan sayfada aşağıdaki gibi istenilen bilgileri doldurduktan sonra ”SUBMIT” yazan yere tıklayarak kaydımızı oluşturuyoruz.

tinydeal 5

Yukarıdaki bilgileri girip ”submit”  seçeneğine tıkladıktan sonra ” Your address book has been successfully updated” yazısını görüyor ve böylece adresimizi oluşturmuş oluyoruz. Bundan sonra alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

Bu aşamadan sonra almak istediğiniz ürünü buluyorsunuz ve aşağıdaki gibi ”add cart” yazan yere tıklayarak sepete ekliyorsunuz. Biz örnek olması açısından ”xiaomi mi band” araştırdık ve satınalma işlemi yapıyoruz.

tinydeal 6

Açılan sayfada aşağıdaki fotoğrafta işaretli kısma tıklayarak ödeme sayfasına gidiyoruz.Burada ”Proceed to checkout” yazan yere tıklayarak ödeme sayfasını açıyoruz.

tinydeal 7

Açılan sayfada öncelikli olarak PAYPAL ödemesi öne çıkacaktır. Paypal yazan yerin altında bulunan ”MORE” yazısını tıklarsanız diğer ödeme seçenekleri karşınıza aşağıdaki gibi çıkacaktır.

tinydeal 8

Buradan dilemiş olduğunuz ödeme seçeneğini seçip CONFIRM yazısına tıklıyorsunuz. Bu yazıya da tıkladıktan sonra en aşağıda bulunan ”CONTINUE” yazısını tıklıyor ve kredi kartı ya da diğer ödeme bilgileriniz gireceğiniz sayfaya yönlendiriliyorsunuz. Burada da istenilen bilgileri doldurduktan sonra yine ”CONTINUE” yazısını tıklıyorsunuz ve ödemenizi tamamlayarak siparişinizi tamamlamış oluyorsunuz.

 Tinydeal.com üzerinde indirim kuponları da kullanabilmektesiniz. Bu işlem için aşağıdaki bilgileri doldurmalısınız.kupon tinydeal

Yukarıdaki bilgileri doldurduktan sonra toplam tutarınız ”Total” yazan yerde çıkacaktır. İndirimleriniz ve hediye puanlarınızın düşülmesinden sonra toplam fiyatınız belli olur. Bu aşamadan sonra ‘Continue’ yazan yere tıklayarak işlemimizi tamamlıyoruz.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE