Tinydeal – Çin’in en ucuz online mağazası

Tinydeal.com sitesi Hong Kong merkezli kurulmuş olan ve uzak doğunun en büyük online alışveriş sitelerinden biridir.Tinydeal sitesine gitmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Tinydeal dünyanın her yerine başta elektronik eşyalar olmak üzere cep telefonu ve aksesuarları, tablet bilgisayarlar, giyilebilir teknolojiler, oyuncak ve hobi malzemeleri , spor ve outdoor ekipmanları , otomobil aksesuarları, bilgisayar donanım bileşenleri, cep telefonu- bilgisayar bataryaları, taşınabilir güç kaynakları ve  bir çok farklı ürünü bir arada bulabileceğiniz online alışveriş sitesidir. Dünya’nın her noktasına ücretsiz kargo seçeneği sunmaktadır.

Özellikle Çin merkezli üreticilerin ürünlerini satan Tinydeal sitesi gearbest, banggood siteleri gibi kendi depolarında (warehouse) bulunan ürünleri göndermektedir. Yani ülkemizde bulunan hepsiburada.com sitesi tarzı bir çalışma anlayışına sahiptir.

Tinydeal sitesinin İspanya, Avrupa Birliği (Almanya ve İngiltere depoları ), ABD ve Rusya’da satış depoları bulunmaktadır. Şuan da Türkiye için sadece İngiltere deposu gönderim hizmeti vermektedir.

  • İspanya warehouse : Cep telefonu, tablet bilgisayar, Xiaomi ürünleri, RC Quadcopterler, ev gereçleri ve giyilebilir akıllı cihazlar konusunda hizmet vermektedir.
  • Avrupa warehouse : Akıllı telefonlar, tablet bilgisayarlar, Xiaomi ürünleri, akıllı cihazlar, ev eşyaları ve RC Quadcopterler konusunda hizmet vermektedir.
  • ABD warehouse : Xiaomi ürünleri, akıllı telefonlar, ev eşyaları ve RC Quadcopterler konusunda hizmet vermektedir.
  • Rusya warehouse : Akıllı cihazlar, moda ve akıllı aksesuarlar konusunda hizmet vermektedir.

Zaman zaman çok büyük indirimlerin yakalanabildiği Tinydeal sitesinde normalde satış fiyatının yarısına satılan ürünler bulabilmektesiniz. Ayrıca internet üzerinden kendi sitesi de dahil pek çok farklı alışveriş sitesi üzerinden Tinydeal indirim kuponu bularak da indirimlerden yararlanabilmektesiniz.

Tinydeal.com’dan nasıl alışveriş yapılır? yazımızı okumak için tıklayınız.

Güvenilir mi?

Tinydeal.com sitesi güvenilir alışveriş sitelerinden biridir. Henüz türkçe hizmet vermeyen Tinydeal.com şayet bir sorun yaşarsanız Çince hizmet vermelerinin yanından ingilizce, fransızca ve almanca olarak problemlerini kendilerine ileterek yardım alabilmektesiniz. Yaşamış olduğunuz problemler için aşağıda belirtmiş olduğumuz adresten yardım alabilirsiniz.

Tinydeal.com sitesi ile ilgili problemleriniz ile ilgili yardım almak için tıklayınız.

Tinydeal sitesi üzerinden 7/24 alışveriş yapabilirsiniz. Müşteri hizmetleri ise 

Ücretsiz Kargo

Ülkemize de ücretsiz kargo seçeneği sunan Tinydeal.com sitesi üzerinden yapacağınız alışverişler 20$ altında bir turarda ise ücretsitsiz kargo olarak gönderilmekte ancak kargo takip numarası yani tracking number almak için çok düşük bir ücret ödemeniz gerekmektedir Eğer 20$ üstünde alışverişiniz var ise tracking number almak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Bizim önerimiz her daim yurt dışından yaptığınız alışverişlerde sorun yaşamamak için tracking number almanız yönündedir.

Ödeme Seçenekleri

Tinydeal.com üzerinden yapacağınız alışverişlerde Visa, Master Card gibi kredi kartı ile ödeme yöntemlerinin yanında eft ya da PAYPAL kullanarak da ödeme yapabilirsiniz. PAYPAL ile ödemenin internet üzerinden alışveriş yaparken en güvenilir ödeme yöntemlerinden biri olduğunu belirtelim. Ayrıca PAYPAL ile ödeme kabul eden siteler PAYPAL’ın yüksek güvenlik standartlarını uyguladığından dolayı güvenilir alışveriş sitelerinden olmaktadır.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE