Xiaomi Yi aksiyon kamera ve yurt dışından sipariş

Author: | Posted in Ana Sayfa, Ürünler No comments

Uzak doğunun yükselen yıldızı Xiaomi yakın zamanda dünyanın en büyük aksiyon kamerası üreticisi olan GoPRO firmasının modellerine rakip olarak Mi Yi ismini verdiği aksiyon kamerasını tanıttı. Özellikle düşük bütçeli ancak orta kalite bekleyen kişiler için son derece kullanışlı bir ürün olduğunu belirtelim. Xiaomi Yi için yapılmış olan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu videoda da Yi ile çekişmiş bir demo video mevcuttur.

Gelelim teknik özelliklerine. Xiaomi tarafından 1080p 60 fps gibi iddalı bir çözünürlükle duyurulan Yi 1.65 x 2.38 x 0.83 ölçülerinde ve 2.54 ons yani 72 gram gibi bir ağırlığa sahiptir. CMOS sensörü ile üretilen Yi 1920×1080 piksel çözürürlük ve 60 fps hızı ile çalışmaktadır.Autofocus özelliğiyle birlikte, HDMI video çıkışı bulunmakta, USB2.0 (Micro-USB port, USB charging) ile bağlantı kurulmaktadır. 16 megapiksel değerinde fotoğraflar çekebilen Yi 1010 Mah kapasiteli Li-Ion pil bulundurmaktadır. Su altında 131,23 feet yani 40 metre derinlikte kullanılabilmektedir.Xiaomi Yi 128 GB MicroSDXC kart desteği sunmaktadır.

Piyasada kendi kalite sınırlarında en uygun fiyatı veren Xiaomi Yi yurt dışı online alışveriş sitelerinde 75-100 USD aralığında değişen fiyatlarla satılmaktadır. Aşağıdaki linklerde Xiaomi Yi fiyatlarını aliexpress, banggood ve amazon gibi sitelerden kontrol edebilirsiniz.

Ülkemize yeni yeni ürünleri gelmeye başlayan Xiaomi firmasının diğer ürünleri için aşağıdaki adrese tıklayabilirsiniz.

Aliexpress.com’da satılan Xiaomi ürünler birinci bölüm için tıklayınız.

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE