Aliexpress.com’da satılan muhteşem ürünler birinci bölüm

Ülkemizde bulunmayan birçok ürün alixpress.com üzerinde satılmaktadır. Bu ürünlerde bir çoğu ülkemizde bulunan muadillerine göre hem uygu fiyatlı hemde seçeneği daha fazla olan ürünlerdir. Biz ilk olarak  Xiaomi firmasının bazı elektronik ürünlerini inceleyeceğiz.

1-) Xiaomi 10400 Mah Power Bank

Çinin Apple yakıştırması ile sürekli kaliteli ve tasarım ürünler ortaya çıkaran Xiaomi firması sürekli şarjı biten akıllı telefonlarımız için geliştirmiş olduğu taşınabilir enerji ünitesini tanıttı. 10400 Mah kapasitesi ile bir çok akıllı telefonu otalama 3 defa tamamen şarj edebilme kapasitesine sahiptir. Detaylı özellikleri için ürünün orjinal web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 Aliexpress.com üzerinden Xiaomi Mi 10400 Power Bank araması yapmak için tıklayınız.

111

2-) Xiaomi Piston 3 

Xiaomi Piston 3 ismini vermiş olduğu bu kulaklık çok kaliteli işçiliği ve yüksek ses düzeyi ile muhteşem bir müzik dinleme keyfi sunuyor. Ülkemizde de satılan bu kulaklık aliexpress.com üzerinden çok daha uygun fiyata satın alınabilmektedir.

Aliexpress.com üzerinden Xiaomi Piston 3 kulaklık araması yapmak için tıklayınız.

21

3-) Xiaomi Yi Aksiyon Kamera

Yine bir Xiaomi tasarımı olan çok kaliteli bir aksiyon kamerası ile karşınızdayız. Go Pro kadar kaliteli görüntüler yakalayabileceğiniz bu aksiyon kamera uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.1080p 60fps formatında çok kaliteli videolar çekebileceğiniz aksiyon kamera 40 mt derinliğe kadar sualtı çekimlerine izin vermektedir. Go Pro’yu çok pahalı bulan ve yeni başlayanların alternatif olarak kullanabilecekleri bir seçenektir.

Aliexpress.com üzerinden Xiaomi Yi Aksiyon Kamera araması yapmak için tıklayınız.

1221

4-) Xiaomi Led

Geceleri bilgisayar kullanmak için ya da ihtiyaç duyduğumuz anda power bank yardımı ile USB girişini kullanarak önümüzü görebileceğimiz küçük ama çok kullanışlı bir led lambadır. Neredeyse 2.5 USD fiyatına satılan bu led lamba rengarenk seçeneklerde bulunabilmektedir.

Aliexpress.com üzerinden Xiaomi Led araması yapmak için tıklayınız.

1121

 

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE