PayPal Nakit Nedir? Nasıl Kullanılır?

PayPal dünyanın en çok kabul görmüş online ödeme yöntemlerinden biridir. Neredeyse dünyanın her yerinde geçerlidir. Basitçe açıklamak gerekirse paypal ile kredi kartı bilgilerinizi kullanarak limitini sizin belirleyeceğiniz sanal kredi kartları oluşturarak alışveriş yapabilir ve herhangi bir sıkıntı durumunda alışverişinizi satıcı ile muhatap olmadan iptal ederek paranızı alabileceğiniz bir ödeme şekli olarak söyleyebiliriz. Ayrıca paypal kullanan alışveriş sitelerinin  paypalın yüksek güvenlik standartları sayesinde son derece güvenli alışveriş noktaları olarak açıklayabiliriz.

PayPal Nakit nedir?

Paypal Nakit ise kredi kartı kullanmadan internet üzerinden online alışveriş yapmanızı sağlayacak olan bir ön ödemeli karttır. Paypal Nakit ile önceden yüklemiş olduğunuz tutar kadar alışveriş yapabilir ve hiç bir güvenlik tehlikesi ile karşılaşmadan dilediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz.

Paypal nakit kart almak için 15 yaşından büyük olmanız ve geçerli TC kimlik numarasına sahip olmanız yeterlidir

Nerelerde geçerlidir?

Dünyanın her yerinde yurt içi ve yurt dışı dahil hem paypal olarak hem de paypal olmadan master card’ın geçen tüm yerlerde kullanabilirsiniz. Restoranlar ya da mağazalarda da kartınız kullanılabilmektedir.

Kartınızı paypal ödemesi olarak kullanırsanız son derece güvenli olan Paypal alıcı koruması hizmetinden yararlanabilirsiniz. Paypal alıcı koruması hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

PayPal alıcı koruması hakkında bilgi için tıkalyınız.

Paypal Nakit nereden alınır?

Paypal Nakit kartınızı PTT, TeknoSA ve Migros mağazalarından 5 TL karşılığında  ya da www.paypal.com/nakit sitesi üzerinden sadece kurye ücreti olan 4 TL ödeyerek satın alabilirsiniz.

Nasıl para yüklenir?

Paypal Nakit kartınıza TEB Bankası ATM cihazlarından ücretsiz para yükleyebilirsiniz. Ayrıca  Migros şubelerinden işlem başına 2 TL ödeyerek ve PTT şubelerinden yatırdığınz tutarın %1’i oranında işlem ücreti ödeyerek yükleme yapabilirsiniz.

Para yüklerken tek seferde maksimum 300 TL yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca yıllık para yükleme limitiniz 5000 TL dir.

Yüklemiş olduğumuz parayı geri çekebiliyor muyuz?

Burada istediğiniz kadar ücret yükleyebilir ve kullanabilirsiniz. Dilerseniz yüklemiş olduğunuz tutarı kullanmadan TEB Bank ATM’lerinden çekebilirsiniz. TEB ATM cihazlarından işlem ücreti ödemeden para çekebilirsiniz. Ancak diğer bankaların ATM cihazlarından para çekmenizde 5 TL işlem ücreti ödemeniz gerekiyor.

Günlük para çekme limitiniz 300 TL, aylık para çekme limitiniz 1000TL ve yıllık para çekme limitiniz 2000 TL ile sınırlandırılmıştır.

Paypal’dan Paypal’a para transferi yapabiliyor muyuz?

Paypal nakit kartınız ile başka bir paypal nakit hesabına para transferi edebiliyorsunuz. Ancak burada transfer işlemi yaparken 1 TL işlem ücreti ödemeniz gerekiyor.

Para transferi esnasında tek seferde 800 TL ye kadar para transferi yapabiliyorsunuz. Bu utar günlük olarak da 800 TL iken yıllık 4000 TL ile sınırlandırılmıştır.

Paypal Nakit ile nerelerden alışveriş yapabiliyoruz?

Paypal nakit kartınız ile yurt içi  ve yurt dışı master card kullanan tüm web siteleri ve mağazalardan alışveriş yapabilir ve diğer hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE