Aliexpress.com’dan USB led (Xiaomi Led) aldık

Author: | Posted in Ana Sayfa, Siparişlerimiz No comments

Arkadaşlar özellikle Xiaomi firmasının powerbankları için üretmiş olduğu led lambalardan sonra bir çok firma bu lambalardan üretmeye başladı. Ülkemizde de yavaş yavaş satılmaya başlayan bu led lambalar özellikle acil durumlar için çok kullanışlı oluyor. Bunların yanında örneğin gece bilgisayar kullanırken klavye üzerini aydınlatmak için fazlasıyla kullanışlı.

Aşağıda belirtilmiş olan aliexpress.com mağazasından led lambamızı 0.98$ karşılığında aldık. Sipariş gönderici tarafından ”China Post Ordinary Small Packet Plus”  ile free shipping yani ücretsiz olarak gönderildi. Gönderinin yapılmasının ardından bir takip numarası sisteme girildi ancak her sorguladığımızda herhangi bir sonuç alamadık. Yaklaşık 27 gün gibi uzun bir sürede ancak hiç bir sorun yaşamadan elimize ulaştı. PTT kargo tarafından adresimize teslim edildi.Lambayı almış olduğumuz sayfa ve mağaza için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

Led lambayı almış olduğumuz adres için tıklayınız.

CZFZ Technology Co., Ltd. mağazası için tıklayınız.

Aliexpress.com'dan USB led aldık

Bizim aldığımız orjinal Xiaomi markalı olan led lambalardan değil ancak bu lamba da aynı işleri fazlasıyla iyi yapıyor. Aradaki en önemli fark muhtemelen ledlerin ömrünün süresi ve lambanın şiddeti ile ilgilidir. Bu yüzden siz bu led lambadan alırsanız banggood.com ya da gearbest.com üzerinden biraz daha fazla ücret ödeyerek orjinal  Xiaomi Led lambası alabilirsiniz.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE