tinydeal.com’dan alışveriş yapmak

Author: | Posted in Alışveriş Siteleri, Ana Sayfa No comments

Çinli alışveriş sitelerin günümüzde neredeyse her alışverişimizde kontrol ettiğimiz bir adres oldu. Aliexpress, banggood, gearbest ya da dealextreme gibi siteler hem ücretsiz gönderim yapmaları hemde ülkemizde bulunmayan onlarca binlerce ürünün yanı sıra yine ülkemize göre çok ucuz olan fiyatları bünyesinde barındırmaktadır.

Bu sitelerden biri de tinydeal.com’dur.  Tinydeal tıpkı ülkemizde hizmet veren hepsiburada.com sitesi gibi kendi depolarında bulunan ürünler satan bir alışveriş sitesidir. Warehouse adı verilen depoları Hong Kong, İspanya, ABD ve Rusya olmak üzere 4 farklı lokasyondan tüm dünyaya gönderim yapmaktadır. Sattığı ürünler açısında içeriği dealextreme sitesi ile çok benzerdir.

Fiyatlar açısında da son derece uygun olan tinydeal.com alışveriş desteği konusunda iyi sitelerden biridir. Hasarlı, arızalı ürün göndermeleri durumunda ücret iadesi yapmak için hasarlı ürünün kargosunu sizin ödemeniz şartı ile geri gönderilmesini istemektedirler.

2 kilogram altındaki tüm siparişleriniz free shipping yani ücretsiz kargo ile gönderilmektedir. Free shipping gönderilerde gönderi dağıtımı Hong Kong Post Airmail ya da  China Post ile yapılmaktadır. Gönderim süresi ise 7-25 gün arasında değişmektedir. Eğer isterseniz ekstra ücret ödeyerek siparişinizi 5-8 gün arasında teslim almanız mümkündür ancak bu maliyetinizi artıracak bir seçenektir.

China Post kargo takibi nasıl yapılır için tıklayınız.

Hong Kong Post kargo takibi nasıl yapılır için tıklayınız.

Sattıkları bazı ürünlerde arıza olması durumunda garanti seçenekleri farklılık göstermektedir. Bunun için aşağıdaki link üzerine tıklayarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

tinydeal.com kargo ve garanti şartları için tıklayınız.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE