Aliexpress’den kredi kartsız alışveriş nasıl yapılır?

Aliexpress,banggood,amazon yada ebay gibi yurt dışı alışveriş sitelerinden alışveriş yapmak için kredi kartınızın olmasına gerek yok. Eğer bu sitelerden alışveriş aklınızda hiç bir problem kalmadan alışveriş yapmak istiyorsanız bir master card geçen her yerde ininal kart kullanabilirsiniz.İninal kart almak için 5 TL ücret ödemeniz gerekmektedir.

İninal kart ön ödemeli bir karttır. Yani limitini siz belirlersiniz. Kart içine önce para yüklersiniz ve daha sonra bu limitinizi alışverişlerde kullanabilirsiniz. 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250, 300 TL seçeneklerinde tutarlar yükleyip alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu tutarların hazır olarak yüklü olduğu kartlardan da alabilirsiniz.

İninal kartınızı PTT, PTT Matik, Migros, Migros Jet, Tansaş, Teknosa, D&R, Petrol Ofisi gibi yerlerden satınalıp para yükleyebilirsiniz. Bunular beraber artık mobil uygulama olarak akıllı telefonlarımızda da kullanabileceğimiz ParaMara uygulamasandan da ininal kart alabilir tutar yükleyebilirsiniz.

Daha fazla bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Akıllı telefonlarınıza aşağıdaki linklerde verilen mobil uygulamasını yükleyerek tutarınızı kontrol edebilir, para yükleyip harcayabilirsiniz.

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE