Banggood’dan alışveriş yapmak

Banggood’da aliexpress.com gibi asyanın online alışveriş sitelerinden biridir. Ancak aliexpress.com gibi farklı üreticilerin ürünlerini tek bir yelpazede toplayarak satmak  yerine doğrudan kendi depolarında bulunan ürünleri satarlar. Banggood düyanın çeşitli bölgelerinde warehouse dediğimiz depolara sahiptir. Amerika,Avrupa ve Çin Halk Cumhuriyetinde depoları vardır.Böylece dünyanın her yerine ulaşabilme avantajına sahiptir. Aşağıdaki link üzerine tıklayarak banggood sitesine  ulaşabilirsiniz.

http://www.banggood.com

Banggood.com özellikle elektronik anlamında büyük bir içeriğe sahiptir. Akıllı telefondan bilgisayara, taşınabilir belleklerden bilgisayar donanım parçalarına, elektronik devre elemanlarından her türlü rc modele, otomobil parçalarından çeşitli makine ve teçhizatlarına kadar çok geniş bir yelpazede elektronik ürün satar.

Banggood.com ile istediğiniz yere kargo ile gönderim yapılmaktadır. Aşağıdaki tabloda gönderim süreleri ve çeşitlerini görebilirsiniz.Gönderim metodunuzu siparişinizin hangi ülkeden yapılacağına bakarak seçebilirsiniz. DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS gibi birçok yolla dağıtım yapılmaktadır.

Banggood Shipping

Banggood.com ile yapacağınız alışverilerde Credit Card (VİSA, MASTER CARD) PayPal, Boleto, Bancário, Wire Transfer, WebMoney, QIWI, iDEAL, giropay, Yandex Money gibi ödeme biçimlerini kullanabilirsiniz.Banggod payment

Banggood sitesinde yaptığınız her alışverişten puan kazanırsınız. Ayrıca ürün incelemeleriniz, almış olduğunuz ürünlerle ilgili yüklemiş olduğunuz fotoğraf ve videolar, başkalarının yüklemiş olduğu incelemelerin,videoların,fotoğrafların paylaşımı gibi bir çok koldan puan kazanmaya başlarsınız. Bu puanları siparişlerinizde indirim olarak kullanabilir ya da doğrudan alışveriş kuponuna çevirerek harcayabilirsiniz.

 

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE