aliexpress.com kargo takibi nasıl yapılır?

Author: | Posted in Ana Sayfa, Kargo Takibi No comments

Çin’in en büyük perakende online sitesi olan aliexpress.com sitesinde bir çok kargo firması ile çalışma imkanınız bulunmaktadır. Dünya’nın her yerine istediğiniz şekilde kargo gönderimi yapabilirsiniz. Ülkemiz için de bir çok kargo firması mevcut. Aliexpress.com ile kullanılan shipping firmaları; UPS, FedEx, DHL, TNT, EMS, TOLL, e-EMS, ePacket, China Post Registered Air Mail, China Post Air Parcel, China Post Ordinary Small Packet Plus, HongKong Post Air Mail, HongKong Post Air Parcel, Singapore Post, Swiss Post, Sweden Post, Russian Air, Special Line-YW, DHL Global Mail and S.F. Express şeklindedir.

Aliexpress.com üzerinde yapılan genellikle free shipping seçeneklerinde 4 farklı kargo seçenegi mevcuttur.Bunlar aşağıda belirtilen kargo firmalarıdır. (Kargo takibi için üzerlerine tıklayabilirsiniz)

Yukarıda vermiş olduğumuz kargo firmalarının tamamı Çin üzerinden çıkan siparişlerin Türkiye sınırlarına girene kadar bütün işlemlerini kendi kendileri yapmaktadır. Türkiye sınırlarına girdikten sonra ise kargo dağıtıcısı olarak PTT kullanılmaktadır. PTT üzerinden kargo takibi yapmak için yine elimizde bulunan tracking numberı kullanabilirsiniz.Aşağıdaki link ile PTT kargo takip sayfasına gidebilirsiniz.

PTT Kargo takibi yapmak için tıklayınız.

Yukarıdaki adresten ana sayfada bulunan ONLINE ISLEMLER menüsünden girerek GÖNDERİ SORGULAMA kısmında kargo takip numaranız yani tracking number kullanarak sorgulayabilirsiniz.

Add Your Comment

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE